FOMU NL

RS241016 01 Ada M Patterson Looking for Looking for Langston 2021 1 4 scr

Wisper fotografiecursus in FOMU

Deze zomer organiseert Wisper in samenwerking met FOMU een fotografiecursus, geïnspireerd door de expo RE/SISTERS - A Lens on Gender and Ecology, waar je jouw eigen fotoproject kunt ontwikkelen terwijl we de thema's van klimaatrechtvaardigheid en gendergelijkheid verkennen.

Voor deze cursus laten we ons inspireren door de expo RE/SISTERS. Deze omvangrijke groepstentoonstelling onderzoekt de relatie tussen gender en ecologie en legt de nadruk op de systemische verbanden tussen de onderdrukking van vrouwen en de verloedering van onze planeet. De cursus wordt gegeven door Arian Christiaens, die in 2022 een van de geselecteerde fotografen was van .TIFF. Als deze thematiek je nauw aan het hart ligt en je deze zomer graag een fotoproject hierover wilt ontwikkelen, dan is deze cursus perfect voor jou!

Praktische informatie

De reeks bestaat uit vier bijeenkomsten tussen 29 juni en 8 september. Daartussen werk je zelfstandig thuis. Het fotograferen voor het project gebeurt dus niet tijdens de cursus: hiervoor moet je zelf de tijd en context organiseren tijdens de zomermaanden.

Voertaal: Nederlands

Deel pagina
tickets