FOMU NL

Menu
HomePlan je bezoekFamilie & kinderen
Bezoek het FOMU

Met familie
en kinderen

OP STAP IN HET FOMU LOW RES 54
© Monday Agbonzee Jr.

Bezoek het FOMU met je gezin!

Bezoek het FOMU met kinderen en ontdek samen op een speelse manier de tentoonstellingen met de FOMU doebox. In de doebox vind je zoek-, teken-, doe- en denkopdrachtjes, prikkelende vragen én je eigen boekje waarin je alles kunt noteren/tekenen. Ideaal om samen met kinderen de tentoonstellingen te ontdekken.

Het boekje is geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Kies de opdrachtjes die jij het leukste vindt eruit. Je kan je boekje meenemen naar huis om het verder af te werken. Dit aanbod is volledig gratis, vraag naar de doebox aan het onthaal.

Kinderen
zijn welkom!

FOMU doebox

Bezoek het FOMU met kinderen en ontdek samen op een speelse manier de tentoonstellingen met de FOMU doebox. In de doebox vind je zoek-, teken-, doe- en denkopdrachtjes, prikkelende vragen én je eigen boekje waarin je alles kunt noteren/tekenen. Gratis, geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Vraag ernaar aan het onthaal!

Familieportret

Neem plaats in ons fotohokje en trek gekke bekken voor een uniek familieportret dat je meteen mee naar huis kunt nemen! Voor € 2 krijg je 2 fotostrookjes waarop 3 verschillende foto's staan. Tijdelijk niet beschikbaar.

Vier je verjaardag!

Verras je vriendjes met een origineel verjaardagsfeestje! Experimenteer samen met foto's tijdens een leuke workshop. Iedereen krijgt een foto mee naar huis. In het museumcafé Pixel kun je smullen van taart of ander lekkers. Tijdelijk niet beschikbaar.

Checklist
voor de familie

Verzorgingstafel

Er is een verzorgingstafel in het toilet op de gelijkvloers

Grote lockers

Berg je spullen op in onze grote lockers.

Toegankelijk met kinderwagens en rolstoel

Je kunt je kinderwagen meenemen in het museum, maar ook achterlaten bij de lockers.

Leuk aanbod in de shop

In onze museumshop vind je een leuk aanbod boekjes, gadgets, decoratie en hebbedingetjes voor kinderen.