FOMU NL

HomeWerken bij het FOMU
Vacatures

Werken bij
het FOMU

Het FOMU - Fotomuseum Antwerpen is een ontmoetingsplaats voor actuele en historische fotografie in België. Het is een open huis waar een divers en breed publiek zich welkom en betrokken voelt, verrast en geïnspireerd wordt, en aangezet wordt tot creatie en dialoog. Het FOMU is een inclusief museum dat naar buiten treedt en maatschappelijke relevantie en sociale impact nastreeft.

Wil jij graag werken bij het FOMU? Op deze pagina vind je alle openstaande vacatures en stage-oproepen.

STAGIAIR EDUCATIEF AANBOD FOMU

Het FOMU is op zoek naar een stagiair(e) om het educatieve aanbod bij de komende tentoonstellingen voor te bereiden. Daarnaast zal je ook de reguliere werking van het team Publiekswerking ondersteunen en meewerken aan evenementen als deze plaatsvinden tijdens je stage. Stages zijn mogelijk tussen april en juni 2022 of tussen augustus 2022 en april 2023.

Deadline insturen: 22 februari 2022

VACATURE: FOTOCONSERVATIE PROJECTMEDEWERKER (2 jaar)

Het FOMU zoekt een projectmedewerker die het collectieteam tijdelijk versterkt met de conservatie en registratie van de fotografische fondsen. Solliciteer uiterlijk op 8 maart 2022

VACATURE: COLLECTIECONSERVATIE PROJECTMEDEWERKER (2 jaar)

Het FOMU zoekt een projectmedewerker die het collectieteam tijdelijk versterkt met de registratie en digitalisering van de collectie. Solliciteer uiterlijk op 8 maart 2022.