FOMU NL

RS241019 02 Fina Miralles Relaciones Relacio del cos amb elements naturals El cos cobert de palla Documentacio de laccio realitzada el gener de 1975 a Sabadell Espanya 1975 2 scr

RE/SISTER CIRCLE #3 met Chihiro Geuzebroek

FOMU en MINO nodigen drie gasten uit voor een RE/SISTER CIRCLE. Op 23 juni is Chihiro Geuzebroek te gast.

Een RE/SISTER CIRCLE kan verschillende vormen aannemen. Iedere gast voegt een nieuw verhaal toe aan de tentoonstelling, vanuit zijn/haar/hun persoonlijke beleving en ervaring.

Chihiro Geuzebroek wijdt zich 15+ jaar toe aan klimaatrechtvaardigheid middels activisme, film, muziek, poëzie en lesgeven en schrijven. Chihiro is Boliviaans Nederlands en beantwoord ervaringen in discriminatie en privilege met een praktijk van internationale solidariteitstrijd met een speciale aandacht voor Inheemse #landback en culturele revitalisatie. In Nederland heeft ze het begrip van klimaatracisme bekendgemaakt met activistische interventies in de klimaatbeweging, middels workshops en frames in protestnummers als Shell Must Fall en BS Myths.

Ze treed op bij protesten, poppodia, museumnacht, festivals en een (activistische) bruiloft: “Dagelijks verdiepen in (koloniaal) politiek geweld en ecologisch verlies heeft ervoor gezorgd dat ik een groeiende behoefte kreeg zware emoties te composteren in een sociale setting en muziek is daar het perfecte vehikel voor”. Met de show ACTIVIST SONGVERSATION wil Chihiro bijdragen aan politieke emoties composteren. In België droeg ze bij aan de podcast W.I.P. aflevering over ecofeminisme.

Praktische informatie
  • Plaatsen zijn beperkt, reserveer vooraf je ticket.
  • Gratis voor < 18 jaar, Omniumstatuut, FOMU Academy en FOMU Patron
  • Een bezoek aan het museum is inbegrepen in je ticket.
Data
Deel pagina
tickets