FOMU NL

Menu
Home.tiff

.tiff

Magazine voor jong Belgisch fotografietalent.

Tiff9 DEF 1 cover

Het concept lijkt simpel: tien kunstenaars presenteren hun werk in de vorm van een poster. Maar de compilatie – het postermagazine .tiff 2021 - is meer dan de som der delen: het wordt een kleinschalige tentoonstelling op papier.

Een tentoonstelling die uit elkaar kan worden gehaald, opengevouwen, omgedraaid en opnieuw kan worden gerangschikt, zodat de lezer zelf bepaalt hoe de beelden met elkaar in verband staan.

Elk jaar selecteert het FOMU tien nieuwe fotografen die de heterogeniteit van het Belgische fotografische landschap weerspiegelen. Het FOMU stelt haar netwerk, expertise en andere middelen ter beschikking als stimulans om hun artistieke praktijk en persoonlijke visie verder te ontwikkelen.

De selectie voor .tiff 2021 is:
Aurélie Bayad, Sébastien Cuvelier, Michiel De Cleene, Youqine Lefèvre, Lucas Leffler, Kamel Moussa, Joud Toamah, Josephina van de Water, Erien Withouck en Ugo Woatzi

Koop .tiff magazine (€4) op www.shop.fomu.be of in de museumwinkel

.tiff maakt deel uit van Futures, een Europese samenwerking die jong fotografisch talent uitlicht. Het FOMU is één van de oprichters van Futures. Samen met tien andere Europese initiatiefnemers creëren wij een netwerk van kunstenaars, experten en middelen om de grenzen van de Europese fotografiewereld te verleggen.