FOMU NL

My Santa Barbara -verhalen over migratie en herlocatie

Longread   •   03:30 maart 2022

In Santa Barbara verkent Markosian haar persoonlijke geschiedenis. Diana Markosian en het FOMU nodigen bezoekers van de tentoonstelling uit om een video op te nemen waarin ze hun verhaal vertellen.

Booth Santa Barbara

Deel jouw verhaal in de videobooth

Diana Markosians Santa Barbara gaat over de uitdagingen en het trauma van ontheemding en opnieuw beginnen. Veel mensen ervaren gelijkaardige problemen wanneer ze van één land of cultuur naar een ander verhuizen, vaak omdat ze geen andere keuze hebben. Voor anderen kan het een plotse scheiding van hun familie zijn, een zware ziekte, een periode in het leger, of andere problemen die iemands leven op een onverwachte manier omgooien.

De videobooth is toegankelijk tijdens de openingsuren van het FOMU (dinsdag - zondag, 10u - 18u). Je dient in het bezit te zijn van een geldig museumticket. Voor tickets en info check www.fomu.be

Bekijk de verhalen van anderen

Bekijk het resultaat op de webpagina: My Santa Barbara. Je vindt hier een verzameling verhalen over migratie en herlocatie, geïnspireerd door Diana Markosians tentoonstellling Santa Barbara in het FOMU.

Alle deelnemers hebben hun toestemming gegeven om de video online te delen.


Kijk
& lees meer

tickets