FOMU NL

33 days
of .tiff

Expo

02.10.2020

28.02.2021

Archief
Unknown 1

Elk jaar selecteert het FOMU tien beloftevolle fotografen die in België wonen of werken. Het FOMU neemt hen mee op een traject dat in 2019 startte met de publicatie in het portfoliomagazine .tiff en dit najaar eindigt met een groepstentoonstelling in het FOMU. Met werk van Laure Cottin Stefanelli, Etienne Courtois, David Denil, Katherine Longly, Renée Lorie, Sebastian Steveniers, Wiktoria Synak, Florine Thiebaud, Pierre Vanneste, Sybren Vanoverberghe.

Evenals de ‘Belgische fotografie’ is .tiff niet onder één noemer te vatten. Het is een staalkaart van de verscheidenheid en dynamiek van het fotografisch landschap in België. Met .tiff geeft het FOMU opkomend talent een platform naar een breder publiek en netwerk.

.tiff is uitgegroeid tot een internationaal platform dat Belgische fotografie ondersteunt. Sinds 2018 maakt .tiff deel uit van Futures, een samenwerking tussen het FOMU en tien andere Europese partners.

Futures is een samenwerking tussen: British Journal of Photography (UK), CAMERA (IT), Hyères Festival (FR), FOMU (BE), Fotofestiwal Lodz (PL), PHotoESPAÑA (ES), PhotoIreland (IR), Photo Romania Festival (RO), Robert Capa Contemporary Photography Center (HU), Triennial of Photography Hamburg (DE) en The Calvert Journal.

Met dank aan SOFAM - Auteursrechten voor visuele kunstenaars

tickets