FOMU NL

Menu
HomeNightwatch

NIGHTWATCH

Museum take over van, voor en door jong talent

Nightwatch is een coaching traject, talent showcase en museum take-over van, voor en door jong talent. Vijftien jonge kunstenaars tussen de 16 en 26 jaar krijgen de unieke kans om te genieten van een intensieve coaching waarin ze zich verder ontplooien en toewerken naar de nocturne in het FOMU.

Nightwatch mikt hiermee op diversiteit in al haar facetten. Diverse jongeren met boordevol ontluikend talent creëren en tonen performances en artistieke creaties uit allerlei disciplines. Nightwatch garandeert dit jong talent een eerste springplank in de wereld van de kunsten.

2020
© Monday Jr.

Artiesten Nightwatch 2020: Gulsah Bayrak - Yeboah Benhelima - Othi Berry - Oona Bovri - Jade Derudder+Elisabeth Klinck - Ricky Et Talie - Rune Fonteyn Seidel - Rami Hara - Olivia Lopez - Issa Mushidi - Goan Restiau - Adel Setta - Ines Vansteenkiste-Muylle - Louise Verstraete - Celina Vleugels.
Coaching door Kelly Fober, Elli Fernandes en Lola Boris.

DSC05312
2018 © Nele Vandenbroecke

Artiesten Nightwatch 2018: Pablo Cepeda, Eloi Cyuzuzo Nsanzabandi, Alexia De Splenter, Diana Dimbueni, Jennifer Doru, Anas Kereknaoui en Beauvoir Ngaliema, Oriane Lecluyse, Robbe Moortgat, Camilla Peeters, Wout Snykers, Renee Vaerewijck en Ebe Meynckens, Puck van Elswijk, Maya Van Treeck en Thomas Lambrechts.
Coaching door Piazza dell’Arte.

Open Call Nightwatch 2021

OPEN CALL NIGHTWATCH 2021

Nightwatch is weer op zoek naar jong geweld (16-26 jaar) met talent en het lef om het Fotomuseum Antwerpen - FOMU op zijn kop te zetten. Ben je bezig met fotografie, performance of beeldende kunsten twijfel dan niet om je in te schrijven!Nightwatch is een coaching traject en museum take-over van, voor en door jong talent. Via inspirerende workshops en de steun van een aantal professionele coaches nemen we samen het FOMU over. Het coaching traject loopt van januari t.e.m. maart 2021 met als einddoel de echo van jullie stemmen en de kleur van jullie kunst te voelen in het museum. Ervaring is geen vereiste, heel veel goesting en liefde voor de kunst dan weer wel!

Schrijf je in via deze link. Deadline: 03.12.2020