FOMU NL

20171114 Peter Marnef1 web
Activiteit
Scholen & groepen

Lager onderwijs pixelpret

#doen #kijken #ervaren
  • Prijs activiteit € 73
  • Max. aantal deelnemers 15
  • Duur 1u
  • Locatie FOMU

Kan je een museum bezoeken met je ogen dicht? Kan jij ondersteboven een foto maken? Wie krijgt het onder de knie om net zo stil te staan als de persoon op de foto? Welke foto’s vind je mooi en welke helemaal niet? Ontdek het antwoord op al deze vragen tijdens deze workshop in het FOMU. Samen leren we op een speelse manier kijken naar fotografie!

Deze workshop is geschikt voor leerlingen van het 1e tem het 6e leerjaar.

Praktisch

Het FOMU verwelkomt je graag voor een coronaproof bezoek met je klas. We maken de groepen wat kleiner, zorgen dat je voldoende afstand kan houden en geen materiaal deelt. Zo kan je toch op een veilige én belevingsgerichte manier de tentoonstellingen bezoeken met gids. Bovendien kan je het FOMU helemaal voor jouw klas alleen reserveren, op dinsdag of donderdag tussen 9u en 10u.

Hou er rekening mee dat leerlingen ouder dan 12j en leerkrachten een mondmasker moeten dragen. Ook de gids draagt tijdens het bezoek een mondmasker.

Per groep van 15 leerlingen krijgen 2 begeleiders gratis toegang. Bij elke groep van 15 leerlingen, moet minstens 1 begeleider aanwezig zijn.
Je kan elke dag, uitgezonderd maandag, een workshop boeken tussen 10u en 18u.