FOMU NL

Menu
1569550323110
Activiteit
Op aanvraag

Verjaardagsfeestje!
6-12 jaar

#doen #kijken #ervaren #spelen

Dit aanbod is momenteel niet beschikbaar.

6 - 8 jaar

Hip hip hoera! Nodig je vriendjes uit voor een doldwaas verjaardagsfeestje! Prikkel je fantasie tussen de kunstwerken in het FOMU en stap daarna in je eigen droomwereld. We maken een kleurrijk, levend schilderij: een tableau vivant en brengen dit tafereel tableau vivant op een leuke manier in beeld.

Iedereen krijgt een foto mee naar huis als herinnering aan het leukste verjaardagsfeestje ooit!

9 - 12 jaar

Hip hip hoera! Verras je vriendjes met een origineel verjaardagsfeestje! Poseer voor een oude camera en maak een originele verjaardagsfoto met al je vrienden. Je ontwikkelt je foto zelf in de donkere kamer, net zoals vroeger. Alle foto's mag je mee naar huis nemen als herinnering aan jouw dag!

Feestelijk afsluiten in museumcafé Pixel

Heb je honger gekregen van al dat fotograferen? In het museumcafé PIXEL kun je smullen van taart of ander lekkers. Taart of ander lekkers is apart te reserveren en betalen. Info en reservatie via info@pixelcafe.be

Praktisch

Er kunnen maximum 12 kinderen deelnemen, per kind betaal je €18. Gelieve het exacte aantal deelnemers uiterlijk 1 week voor aanvang van het feestje door te geven. De factuur wordt op basis van dit aantal opgemaakt.