FOMU NL

Menu
Mike Murawski workshop FB Horizontal0
Activiteit
04.12.2020

Online Workshop
Making change happen

MAKING CHANGE HAPPEN

Zie je jezelf als een gepassioneerde changemaker, maar voel je je gefrustreerd door het gebrek aan verandering binnen je organisatie, bedrijf of gemeenschap? Je bent niet alleen.

Tijdens deze online workshop met Mike Murawski onderzoek je obstakels voor verandering, ontwikkel je strategieën om een netwerk op te bouwen voor verandering binnen je eigen praktijk en krijg je tools om binnen dit veranderingstraject zorg te dragen voor jezelf en voor anderen.

Deelnemers aan deze workshop ontvangen een downloadbaar werkboek met oefeningen en strategieën die je helpen in de verandering die je wil realiseren.

Praktische info

De interactieve workshop verloopt via zoom en duurt ca. 1u. Aantal plaatsen zijn beperkt, inschrijven is noodzakelijk.
Je ontvangt de Zoom-link na bevestiging van je inschrijving. Voertaal is Engels.

Alle inkomsten gaan naar SOS Relief

Mike Murawski workshop

Over Mike Murawski

Deze workshop wordt gegeven door Mike Murawski, een onafhankelijke adviseur, changemaker , auteur en illustrator, uit Portland, Oregon (VS). Mike zet zich in voor de transformatie van musea en non-profitorganisaties naar inclusieve en mensgerichte organisaties. Hij is co-producer van Museums Are Not Neutral, is oprichter en editor van ArtMuseumTeaching.com en schrijft momenteel aan zijn eerste publicatie Museums as Agents of Change.

Gevel FOMU

Over Uncertainty online festival

Deze workshop vindt plaats tijdens Uncertainty, het online festival dat het FOMU organiseert, van 03.12.2020 t.e.m. 06.12.2020. Elke ochtend kan je meedoen aan een Slow Focus-sessie via zoom. Schrijf je in voor een workshop en tune elke dag om 20u in voor een live talk via Facebook live.

De COVID-19 pandemie versterkt sociale ongelijkheden en plaatst onze samenleving voor de spiegel. Hoe verbind je met elkaar in onzekere tijden? Kan onzekerheid ook ruimte bieden voor verandering? Tijdens dit online festival onderzoeken denkers en doeners de relatie tussen onzekerheid en zorg, biosfeer, toekomst en sociale rechtvaardigheid. Via virtuele talks en workshops willen we gesprekken starten rond visionaire of inspirerende ideeën en vernieuwende perspectieven. Welke toekomst je kan verbeelden als je speculatie als tool gebruikt.

Bekijk het volledige programma HIER.