FOMU NL

Menu
Rondleiding secundair onderwijs, Pixeldate, (c) Renate Raman
Activiteit
Op aanvraag

Pixel
date

#kijken #leren
  • Prijs activiteit € 90
  • Toegangsprijs Gratis
  • Max. aantal deelnemers 15
  • Datum Op aanvraag
  • Duur 1.5u
  • Location FOMU

Deze museumrondleiding is een beleving. In pixeldate maak je kennis met fotografen en hun werk. Fotografie, expressie, teken- en schrijfopdrachten wisselen elkaar af en plaatsen fotografie in een bredere context. De leerlingen leren kijken naar beelden en hun mening formuleren.

Je kunt Pixeldate boeken bij de tentoonstellingen van Martine Franck en Lynne Cohen, die van 02.10.2020 tot 24.01.2021 te zien zijn in het FOMU.

Deze rondleiding is geschikt voor leerlingen van het 1e tem het 6e jaar secundair onderwijs.

Praktisch

Het FOMU verwelkomt je graag voor een coronaproof bezoek met je klas. We maken de groepen wat kleiner, zorgen dat je voldoende afstand kan houden en geen materiaal deelt. Zo kan je toch op een veilige én belevingsgerichte manier de tentoonstellingen bezoeken met gids. Bovendien kan je het FOMU helemaal voor jouw klas alleen reserveren, op dinsdag of donderdag tussen 9u en 10u.

Hou er rekening mee dat leerlingen ouder dan 12j en leerkrachten een mondmasker moeten dragen. Ook de gids draagt tijdens het bezoek een mondmasker.

Per groep van 15 leerlingen krijgen 2 begeleiders gratis toegang. Bij elke groep van 15 leerlingen, moet minstens 1 begeleider aanwezig zijn. Je kan elke dag, uitgezonderd maandag, een rondleiding boeken tussen 10u en 18u. Speciaal voor scholen zijn we op dinsdag en donderdag vroeger open en kan je ook al vanaf 9u bij ons terecht.

Reserveer een rondleiding

max. 20