FOMU NL

CMC1781
Activiteit
08.10.2023

Rondleiding door Vincen Beeckman

Bezoek de tentoonstelling Ping Pong -Vincen Beeckman in het bijzijn van Vincen Beeckman zelf. Tijdens de rondleiding vertelt Beeckman hoe hij de mensen op de foto’s ontmoet en hoe ze samen te werk gaan. Er is ruimte voor vragen en gesprek.

Vincen Beeckman is een fotograaf die mensen met elkaar verbindt. Zijn leven staat bol van ontmoetingen. Hij neemt de tijd om een goede relatie op te bouwen door steeds weer aanwezig te zijn, zelfs al is het maar kort. Deze toevallige ontmoetingen groeien uit tot jarenlange relaties.

De tentoonstelling Ping Pong geeft een inkijk in vier langlopende projecten die grotendeels gelijktijdig zijn gegroeid. Beeckman speelt als het ware een spelletje pingpong met de mensen die hij ontmoet en de verhalen die hij vastlegt. Het spel en de interactie duren slechts zo lang als beide partijen het balletje terugkaatsen. Ping Pong is de eerste grote museale tentoonstelling van Vincen Beeckman.


Praktische info

Tijdens het closing weekend van de expo Ping Pong - Vincen Beeckman kan je aansluiten bij rondleidingen op volgende momenten:

De rondleiding is in het Nederlands, maar Vincen is drietalig en gebruikt af en toe gebruikt ook Frans of Engels in zijn uitleg.

Plaatsen zijn beperkt, boek je tickets tijdig!