FOMU NL

Mokdallah internet
Activiteit
14.05.2023

New Narratives: Rondleiding Mokhallad Rasem

Het FOMU nodigt acteur en regisseur Mokhallad Rasem uit om een New Narratives rondleiding te geven in de tentoonstelling Mediations van fotografe Susan Meiselas.

Een New Narratives rondleiding kan verschillende vormen aannemen. De gastspreker voegt nieuwe verhalen toe te voegen aan de bestaande vanuit zijn/haar/hun persoonlijke beleving en ervaring.

We nodigen Mokhallad Rasem uit om vanuit zijn eigen achtergrond als verhalenverteller en acteur, in te gaan op thema’s die Susan’s werk typeren. Dit vanuit een persoonlijke reflectie en selectie uit de tentoonstelling. Stap mee in de wereld van Mokhallad en beleef de tentoonstelling door zijn ogen.

Mokhallad Rasem

Mokhallad Rasem is acteur en regisseur, geboren en opgeleid in Bagdad. Sinds 2005 woont en werkt hij in België. Hij is verbonden aan het Toneelhuis en docent in de opleiding Drama - acteren. Waar hij aanvankelijk vooral met klassiek theaterrepertoire aan de slag ging, is zijn aanpak mettertijd meer documentair van aard geworden. Projecten als Body Revolution en Zielzoekers getuigen van een bijzondere gevoeligheid voor wat ontheemding met een mens doet.

Mokdallah internet

Praktische informatie

  • De rondleiding duurt ca. 1 uur.
  • Toegang tot de tentoonstelling is inbegrepen in je ticket.
  • Reserveer vooraf om teleurstelling aan de kassa te vermijden.