FOMU NL

SOKORO BW FOMU
© Agneskena
Activiteit
20.01.2024

Chit Chat Agneskena

Krijg een exclusieve blik in het maakproces van Agneskena's meest recente project Sokoro en treed binnen in haar ervaringen als image maker & storyteller. Agneskena gaat openhartig in gesprek met het publiek, waar ze haar eigen ervaringen onthult. Tijdens deze Chit Chat word je als publiek aangemoedigd mee in gesprek te gaan met de artiest.

Agneskena neemt je mee op haar persoonlijke reis als fotograaf. De zoektocht naar haar identiteit leidde haar tot visuele projecten die een brug slaan tussen haar eigen leefwereld en de diverse culturen om haar heen.

OVER HET PROJECT SOKORO

Met haar reeks Sokoro brengt Agneskena de veelzijdigheid van "zwart" zijn in een Westerse samenleving in beeld. Ze onderzoekt hoe zwarte mensen verschillende Europese culturele gewoontes overnemen, terugeisen en/of zich eigen maken. Met Sokoro doet ze dit specifiek aan de hand van verhalen gebracht door zwarte mensen in België die een hond als huisdier hebben.

Dit project is een samenwerking tussen Het Bos, FOMU en ILA Van 18 januari tot 28 januari kan je de expo Agneskena – Sokoro bezoeken in Het Bos, Ankerrui 5/7, 2000 Antwerpen. Voor meer info en openingsuren: zie website van Het Bos

PRAKTISCHE INFORMATIE
  • 19u: Deuren
  • 20u - 21u30: Chit Chat met Agneskena
  • 23u: FOMU café sluit

Voertaal: Nederlands

Extra: Ateliersessie met Agneskena

20 januari, 14u-17u

Agneskena geeft naast de Chit Chat ook een ateliersessie in FOMU. Deze gaat ook door op zondag 20 januari, van 14.00 uur tot 17.00 uur. Hoe kom je van idee tot uitwerking? Hoe bepaal je je Visual Identity? Hoe krijg je je project bij de juiste mensen? Agneskena deelt haar kostbare tips en tricks hoe je visuele projecten van start tot finish realiseert.

Wil deelnemen aan Ateliersessie & Chit Chat? Boek dan een combiticket.

Deel pagina