FOMU NL

Belgian solutions voorbeeld 2
Activiteit
08.12.2022

Belgian Solutions vol. 3
Book Launch & Talk

  • Datum 08.12.2022
  • Uur 19:00 - 21:00
  • Prijs Gratis
  • Locatie FOMU Café

David Helbich presenteert in het FOMU het derde deel van zijn reeks Belgian Solutions, met 301 foto's van vreemde alledaagse taferelen in België.

De in Brussel wonende kunstenaar David Helbich startte met Belgian Solutions in 2006: hij maakte foto’s van de merkwaardige en soms hilarische no-nonsense oplossingen die hij in zijn dagelijkse omgeving zag. Toen Helbich zijn foto’s in 2009 begon te verspreiden via Facebook en andere socialemediakanalen (de Belgian Solutions-pagina heeft inmiddels meer dan 34.000 fans) begon het project in een razend tempo te groeien met bijdragen van Belgian Solution-spotters van over de hele wereld.

In 2013 publiceerde Helbich zijn eerste Belgian Solutions boek, waarin hij de beste foto’s verzamelde. Omdat Helbich voortdurend fantastische en originele foto’s toegestuurd bleef krijgen, drong een vervolg zich op. In 2015 verscheen Volume 2 en nu is er dit derde deel vol Belgian Solutions: 301 foto’s met een korte intro, gebonden in een prachtige linnen softcover.

Book Launch & talk
in het FOMU

Op 8 december presenteert Helbich zijn derde boek in café FOMU. Je kan het boek kopen in de FOMU shop en het laten signeren tijdens het evenement.

Programma
  • 18u - 19u: FOMU café is open, je kan er iets eten of drinken
  • 19u15 - 20u15: Tamara Berghmans (FOMU) praat met David Helbich over het boek en gaat dieper in op een aantal foto’s.
  • 20u15 - 20u45: Signeersessie door David Helbich + mogelijkheid om het boek te kopen in de FOMU-shop

Dit evenement is gratis.
Deze lezing zal in het Engels worden gehouden.

Stuur je eigen foto in

Tijdens deze talk zal David Helbich ook enkele foto’s van het publiek bespreken. Stuur jouw eigen ‘Belgian Solutions’-foto door bij je inschrijving en wie weet wordt jouw foto eruit gepikt.