FOMU EN

Nightwatch 21jan23 Monday Jr Lo Res 14
© Monday Agbonzee Jr.
Activity
29.04.2022

Nightwatch 2022 museum take over door jong talent

Kom op 29 april naar het FOMU voor Nightwatch 2022 museum take over. Vijftien jonge artiesten krijgen vrij spel en palmen het FOMU in tijdens deze nocturne. Verwacht je aan een avond vol performance, visual arts, installaties, muziek, poetry slam én een afterparty

Nightwatch 2021 a c Monday Agbonzee Jr

Nightwatch 2021 © Monday Agbonzee Jr.

Nightwatch 2021 j c Monday Agbonzee Jr

Nightwatch 2021 © Monday Agbonzee Jr.

Nightwatch 2020 a c Monday Agbonzee Jr

Nightwatch 2020 © Monday Agbonzee Jr.

Nightwatch 2021 e c Monday Agbonzee Jr

Nightwatch 2021 © Monday Agbonzee Jr.

Nightwatch is een coaching traject en museum take-over van, voor en door jong talent. 15 jonge kunstenaars tussen de 16 en 26 jaar krijgen de unieke kans om te genieten van een intensieve coaching en workshops waarin ze zich verder ontplooien en toewerken naar een nocturne in het FOMU.

Dit jaar werken de Young Artist vanuit hun discipline rond het thema CHILD-ISH. Daarin worden ze begeleid door coaches Ramos Sama, Maureen Pieters en Valentina Stellino.

Verwacht je tijdens deze nocturne aan wervelende mengelmoes expo en beleving, van visuele kunsten, performances, installaties, muziek en veel meer. Met een afterparty als afsluiten, die doorgaat in het FOMU café.

Young Artists 2022:

Manon De Bruyn, Kübra Avcı, Adnane Bensaada, thibeau scarcériaux, Lou Lambrecht, Stans Vrijsen, Arber Sefa, Charlotte Maria Hannes, Denté, Bruna Poejo, Lisa Ottenburgh, Fernando, Studio GeWild (Jeffe Van Holle), Jazz Sanusi, Liv De Coninck      

Thema: CHILD-ISH

De 15 Young Artists nemen je mee in het thema CHILD-ISH door hen verborgen, innerlijke kind te laten spreken. Het is perfectie vinden in het onvolmaakt en buiten de lijntjes durven te kleuren. Ze stellen vragen, geven antwoorden, reflecteren en projecteren.

Hoe kleur je een ‘mooi’ verhaal, ook al is het buiten de lijntjes?