FOMU EN

Menu
Martine Franck 005
Activity
On request

Guided tour
Stephan Vanfleteren - Present

  • Fee activity € 70
  • Entrance fee € 7 p.p. Am I entitled to a discount?
  • Maximum amount of participants 20
  • Date On request
  • Duration 1h
  • Location FOMU

Belangrijk! Omwille van de coronamaatregelen zijn activiteiten in groep vooralsnog niet mogelijk.

Bezoek de eerste grote overzichtstentoonstelling van de gerenommeerde Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren (°1969). Bij het grote publiek is hij vooral bekend om zijn indringende zwart-witportretten, maar de voorbije decennia leverden een brede waaier aan documentaire en artistieke fotografie. In deze tentoonstelling krijgen zowel de iconische beelden als de ongekende parels een plaats, en wordt de evolutie in Vanfleterens oeuvre zichtbaar. Een gids leidt jullie doorheen Vanfleterens tentoonstelling en samen ontdekken jullie het verhaal achter de foto’s.

Combineer je rondleiding met een lekkere lunch of sweet break in Museumcafé Pixel

Stephan Vanfleteren, die afkomstig is uit West-Vlaanderen, is verzot op alles uit de Noordzee. Geniet van een heerlijke bouillabaisse of een broodje viskroket en maak je bezoek aan de tentoonstelling compleet.

Stephan Vanfleteren Lunch XL

• Caldo bouillabaisse met rouille op krokante volkoren toast
• Rijsttaart

+ één glas wijn of één ander drankje (frisdrank/koffie/karaf water ...)

€25/persoon vanaf 10 personen

Stephan Vanfleteren Lunch

Keuze uit soep + broodje OF broodje + dessert

• Soep: Bouillon met groenten
• Broodje: Broodje zalmrilette of kipcurry
• Dessert: rijsttaart

€10/persoon vanaf 10 personen (drank apart te betalen)

Stephan Vanfleteren Sweet Break

Dessert + koffie/thee

€6/persoon vanaf 10 personen

Je lunch of sweet break reserveer je door de optie aan te vinken in het reservatieformulier. Je betaalt je lunch de dag zelf in museumcafé Pixel.

Praktische info rondleidingen

De toegangstickets reken je de dag zelf af aan de balie van het museum. Als er dan iemand meer of minder aanwezig is, betaal je zeker het juiste bedrag. Het groepstarief bedraagt €7 per persoon.

Voor de rondleiding ontvang je op voorhand een factuur van onze administratieve afdeling die je vooraf moet betalen.

De lunch reken je de dag zelf in het museumcafé Pixel. Als er dan iemand meer of minder aanwezig is, betaal je zeker het juiste bedrag.

Op de dag van je bezoek melden jullie je aan bij het onthaal waar de gids jullie opwacht. Kom tien minuten voor de aanvang van je rondleiding zodat er voldoende tijd is om de tickets af te rekenen en jassen en tassen op te bergen in de lockers. Zo kunnen we op tijd starten met de rondleiding.

Veranderen jullie plannen onverwachts? Je kan de reservatie kosteloos annuleren tot 1 week voor je bezoek. Annuleer je later, dan zijn we genoodzaakt 30% van de kosten aan te rekenen. Annuleer je slechts 48u op voorhand, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

De gidsen gaan in dialoog met de groep tijdens een interactieve rondleiding. Ze maken hierbij onder andere gebruik van de gesprekstechniek Visual Thinking Strategies (VTS).

van 10:00 tot 18:00
max. 9 voor rondleiding